Pysyvä rahoituslähde

Business Finland, Innovaatioseteli

Business Finlandin Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi tuote- tai palveluidea, jolla on potentiaalia kansainväliseen kasvuun ja jonka eteenpäin viemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista.

Rahoitukset hakijat

Business Finlandin Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi tuote- tai palveluidea, jolla on potentiaalia kansainväliseen kasvuun ja jonka eteenpäin viemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista.

Rahoitusohjelman kuvailu

Innovaatiosetelin avulla voit hankkia asiantuntijapalveluita, jotka tuovat yritykseesi uutta, innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista. Innovaatiosetelillä voit hankkia palveluita esimerkiksi innovaatiopalveluja tarjoavilta yrityksiltä, yliopistoilta, ammattikorkeakouluilta ja tutkimusorganisaatioilta. Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista.

Voit saada innovaatiosetelin, jos sinulla on uusi tuote- tai palveluidea, jolla on kansainvälistä kasvupotentiaalia ja johon liittyen:

  • haluat nopeasti selvittää sen jatkokehityskelpoisuutta, käytettävyyttä tai markkinakelpoisuutta esimerkiksi demojen, prototyyppien, testauksen ja kokeilujen avulla
  • tarvitset ulkopuolisen asiantuntijan lausuntoa, arviota ja testaus- tai mittauspalvelua
  • tarvitset tukea patentteihin, mallisuojiin ja tavaramerkkeihin liittyviin selvityksiin, kuten uutuus-, patentoitavuus- sekä toiminnanvapaustutkimuksiin tai apua näiden hakuprosessiin.
  • haluat hyödyntää tieteen ja tutkimuksen tuloksia liiketoimintasi kehittämisessä
  • sinulla on tuotteeseen tai palveluun liittyvä ongelma, jonka ratkaisemiseen tarvitset apua

Rahoitusmallit

Innovaatiosetelin arvo on korkeintaan 6200 euroa (5000 euroa + alv). Voit käyttää tämän summan ostaaksesi palveluita yhdeltä palveluntarjoajalta. Yrityksesi voi saada setelin vain kerran.

Innovaatiosetelissä on projektisi koosta riippumatta 1000 euron (+ alv) suuruinen omarahoitusosuus, jonka maksat suoraan palveluntarjoajalle projektin päätyttyä. Kun palveluntarjoaja on saanut omarahoitusosuuden ja sinä olet raportoinut meille projektin tuloksista, palveluntarjoaja voi lähettää korkeintaan 4000 euron (+ alv) suuruisen laskun Business Finlandille.

Business Finland myöntää innovaatiosetelin de minimis -rahoituksena.

Neuvontapalvelut

Business Finland tarjoaa Suomen kasvukykyisimmille startup- ja pk-yrityksille rahoitusta ja neuvontaa sekä tietoa ja kontakteja kohdemarkkinoilta. Peruspalvelumme ovat maksuttomia.

Vastaamalla nettisivujemme tunnustelupalvelussa yritystäsi koskeviin kysymyksiin saat heti tietää, onko Business Finland oikea taho tarjoamaan rahoitus- ja kansainvälistymispalveluita yrityksellesi.

Tilaa Business Finlandin uutiskirje tästä

Yhteystiedot:

Yhteydenotot Business Finlandin tunnustelupalveluun

Tule asiakkaaksi – Business Finland

Rahoituslähdetietokannan tietosisällöstä vastaavat organisaatiot itse. Tiedot tallennettu viimeksi Oct 04, 2021.

  • Accepted file types: jpg, jpeg, png, Max. file size: 12 MB.